loading

Echipamente

Ati achizitionat un sistem nou de filtrare si nu stiti cum sa il puneti in functiune? Noi va ajutam!

Fie ca e vorba de un incalzitor, de o electroliza cu sare sau chiar de un sistem de filtrare, va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare instalrii.

Sistemul de filtrare

Sistemul de filtrare este esential in buna functionare a piscinei. O apa care nu este filtrata corect, nu prezinta o garantie asupra calitatii ei. De accea va ajutam cu sistemele de filtrare indiferent ca este filtrare cu nisip sau cu cartuse filtrante.

Electroliza cu sare

Electroliza cu sare este o automatizare care va scuteste de tratarea apei cu clor. Este mai sanatoasa atat pentru copii cat si pentru dumneavoastra. Electroliza va ajuta sa economisiti banii aruncati pe substantele chimice si va asigura o apa mult mai sanatoasa.

Incalzirea apei

Incalzirea apei este un avantaj pentru zilele de vara mai putin calduroase si prelungeste perioada de baie atat in primavara cat si in toamna. Incalzitoarele electrice au avantajul functionarii chiar si in zilele innorate. Panourile solare de asemenea sunt un ajutor pentru incalzirea apei piscinei. Avantajul panourilor solare este ca transforma caldura soarelui in apa calda, se folosesc doar de pompa de filtrare a piscinei, fara a mai fi nevoie de o pompa suplimentara.

Curatarea piscinei

Curatarea piscinei se poate realiza atat manual cat si automatizat. Un robot care curata fundul si peretii piscinei va economiseste atat timp cat si banii pentru abonamentele de mentenanta.

Acoperirile piscinei

Acoperirile piscinei au in acelasi timp si rol de incalzitor, datorita efectului de sera produs, dar in acelasi timp protejeaza copiii si animalele de companie de caderile accidentale in apa. De asemenea un alt avantaj al acoperirilor este protectia piscinei la conditiile meteo, vant si ploaie, economisind banii pentru substante si pentru curatarea bazinului.