loading

Reparatii

Compania noastra este specializata in remedierea oricarui tip de problema a piscinei dumneavoastra. Avand un personal calificat si folosind tehnologie de ultima generatie, va stam la dispozitie pentru orice tip de avarie aveti. Chiar daca este vorba despre pompe, filtre, automatizari sau incalzitoare, noi avem solutia!

Pompele si filtrele

Cand apa piscinei dumneavoastra nu mai este la fel de primitoare si incepe sa se inverzeasca, inseamna ca este o problema. Pompa si filtrul sunt cele mai importante componente ale unei piscine. Daca pompa face zgomote ciudate inseamna ca are nevoie de un service mai amanuntit. Nisipul din filtru trebuie schimbat periodic pentru a asigura o filtrare cat mai buna a apei.

Pierderea apei (scurgeri)

Datorita conditiilor meteo, in special caldura si vant, apa din piscina se evapora si trebuie completata uneori. Cand apa din piscina incepe sa scada mai mult decat normal, inseamana ca piscina pierde apa. Specialistii nostrii au in dotare aparatura cu care se poate verifica orice tip de scurgere, atat pe conductele sistemului de filtrare, cat si pe suprafata construita a piscinei.

 

Automatizari

Ca orice automatizare, si cele din domeniul piscinelor au nevoie de mentenanta periodica. O automatizare care functioneaza deficitar, duce la inverzirea apei piscinei sau chiar la defectarea altor componente.

Indiferent de problema piscinei dumneavoastra, noi va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa va bucurati din nou de racoarea unei zile toride de vara.